Wil jij gezond zwanger worden?

Doe mee met mijn online gratis webinar waarin ik je uitleg hoe je gezond zwanger kan worden.

In de praktijk zie ik vaak dat er stappen worden overgeslagen. Alles in je lichaam staat met elkaar in verbinding en je vruchtbaarheid is niet alleen afhankelijk van een regelmatige menstruatiecyclus. Je vruchtbaarheid is een verlengde van je totale gezondheid. Jezelf nu gezonder maken heeft invloed op je vruchtbaarheid. In het webinar bespreken we wat je kan doen om dat te bereiken.

In je zoektocht naar het in vervulling gaan van je kinderwens kan je vaak wel wat hulp gebruiken. Je lichaam geeft je signalen. Ik help je ze te herkennen, te begrijpen en ernaar te luisteren, zodat je met een goed plan je vruchtbaarheid kan vergroten en jouw kinderwens hopelijk ook in vervulling zal gaan.

Wil je meer weten? Schrijf je dan nu in voor mijn aankomende webinar Vergroot je vruchtbaarheid in 3 fasen

Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail. Schrijf je ook in als je niet kan op het genoemde moment. Ik mail je een tijdelijke replay van het webinar nadat het webinar heeft plaatsgevonden. 

Het is mijn missie om jou te helpen bij het in vervulling gaan van jouw kinderwens. Ik wil graag zorgen voor een gezonde mama, die kan genieten van een fijne zwangerschap en een mooi kindje krijgt in een gezond gezin.  Ik wil je graag helpen om van stress, verwarring en teleurstelling, naar regie en gezondheid te gaan, zodat jouw kinderwens hopelijk ook snel in vervulling zal gaan. 

Ik ben Annerieke

Acupuncturist, natuurgeneeskundige en fertiliteitscoach voor stellen met een kinderwens.