fbpx

 

Hoe vruvhtbaar ben jij?

Ontdek hoe gezond en vruchtbaar jij bent en wat
je kan doen om je vruchtbaarheid te vergroten

 

 

Hoe vruvhtbaar ben jij?

Ontdek hoe gezond en vruchtbaar jij bent en wat je kan doen om je vruchtbaarheid te vergroten

 

Doe de gratis online test

Probeer jij zwanger te worden, maar kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? De weg naar het moederschap is niet altijd vanzelfsprekend. Maar er is gelukkig wel veel te doen om jouw vruchtbaarheid een handje te helpen! Wil jij weten hoe vruchtbaar je bent? 

Doe dan nu de gratis online test. Op basis van jouw antwoorden krijg je waardevolle informatie, toegepast op jouw situatie. Zo krijg je een helder beeld over jouw gezondheid en vruchtbaarheid. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen zoals jouw cyclus, darmgezondheid en voeding.

Na het werken met Annerieke dacht ik: dit is informatie die iedere jonge vrouw zou moeten weten! Ik weet nu veel beter wat mijn lichaam mij verteld en hoe ik daarnaar moet luisteren. Het kost geduld en tijd, maar met de testen die ik heb gedaan en de supplementen die ik heb gebruikt (en nog steeds), zijn mijn klachten zo goed als over.

Kelly

De arts wist mij te vertellen dat ze geen tekenen meer zag van PCOS!!! Wat een goed teken. Een paar dagen later hadden mijn man en ik de afspraak staan voor IUI 5. Voor de zekerheid had ik een ovulatietest gebruikt en ja hoor mijn eisprong was een dag eerder. Mijn man en ik besloten om de maand te laten voor wat het was en het op de natuurlijke manier te proberen. En ja hoor, nu ben ik 6 weken zwanger en via de natuurlijke weg! Ik ben heel blij dat mijn intuïtie heeft gezegd dat ik het ook moest zoeken in de natuurgeneeskunde en dat ik daardoor Annerieke heb leren kennen. Ik ben haar heel dankbaar.

Sanne H.

De frequentie van mijn hoofdpijn is met zeker 90% afgenomen, ik zit beter in mijn vel, mijn cyclus is regelmatiger, ik heb meer vertrouwen in mijn lijf en dat het wel goed gaat komen met zwanger worden!

Maartje

(P.S. Inmiddels is Maartje al een paar maanden zwanger)

Wie ben ik?

Wist je dat je lichaam eigenlijk zwanger wil zijn in de vruchtbare periode van je leven? Misschien heeft het alleen wat hulp nodig voor het zover is en dat is waar ik je bij kan helpen.

Annerieke