Vergroot je vruchtbaarheid in 8 weken! Unieke winactie!

Vaak denken we bij zwanger worden aan onze hormonen en voortplantingsorganen. Als dat allemaal in orde is, zou zwanger worden toch geen probleem moeten zijn?Hoe frustrerend is het dan als je maand na maand teleurgesteld wordt!
Deze blog gaat over een unieke winactie! Lees dus snel door tot het einde om te weten hoe je gratis deel kan nemen aan het online programma ‘vergroot je vruchtbaarheid in 8 weken!’

Stel jij jezelf vragen als….
  • het zou toch niet zo moeilijk moeten zijn om zwanger te worden?
  • Wat kan ik doen om mezelf zo goed mogelijk voor te bereiden op een zwangerschap?
  • Zal ik IVF wel of niet doen?
  • Moet ik mijn voeding aanpassen?
  • Moet ik medicijnen nemen?
  • Doe ik iets verkeerd? Misschien kan ik wel geen moeder worden…

Vruchtbaarheid is zoveel meer dan alleen maar zwanger worden. Je lichaam prioriteert. Meeste vrouwen denken bij vruchtbaarheid aan zwanger worden, maar als je vruchtbaarder wordt, heeft dat invloed op je totale gezondheid en welbevinden. Jezelf nu gezonder maken, heeft invloed op het in vervulling gaan van jouw kinderwens.

Door naar je totale gezondheid te kijken, kan je een goed vruchtbaarheidsplan maken om je gezondheid en vruchtbaarheid te vergroten. Zo komt je zwangerschap dichterbij. Maar wat moet je dan doen? Waar moet je beginnen?

Er is zoveel informatie te vinden, hoe weet je wat goed is voor jou?

Ik wil je daar graag bij helpen! Op een hele ontspannen manier, helemaal in je eigen tempo via mijn online programma ‘vergroot je vruchtbaarheid in 8 weken!’ Je kan dit programma online volgen, gewoon thuis achter je computer of lekker op de bank. Het programma heeft een logische opbouw, waarin je inzicht krijgt in je menstruatiecyclus en gezondheid, wat je zelf kan doen om je vruchtbaarheid te verbeteren, welke laboratoriumtests je zou kunnen overwegen, acupressuur om je menstruatiecyclus in balans te brengen, voeding, supplementen en nog veel meer!

Ik wil je nu een unieke kans geven: tot en met 31 januari heb je de kans om gratis deel te kunnen nemen aan het programma. Het enige dat je hoeft te doen is antwoord geven op de volgende vragen:

  • Hoe lang ben je al bezig om je kinderwens in vervulling te laten gaan?
  • Wat heb je al gedaan?
  • Wat is je motivatie?

Op 1 februari maak ik de keuze welke 3 dames toegang krijgen tot het programma, helemaal gratis en voor niets!
Als dit iets voor jou is, ga dan snel naar www.centrumvoorkinderwens.nl/winactie!

Lees hieronder nog een keer de inhoud van de cursus: Vergroot je vruchtbaarheid in 8 weken!

Module 1:
In module 1 staat de menstruatiecyclus centraal. Het maken van een temperatuurcurve icm het bijhouden van je symptomen in het daarvoor gemaakte document is al heel waardevol om inzicht te krijgen in je cyclus. Je leert wat een temperatuurcurve is bij een gezonde menstruatiecyclus en wanneer deze afwijkt. Ook bespreken we wat dit dan zou kunnen betekenen. Een gezonde menstruatiecyclus is nummer 1 voor een gezonde zwangerschap. Ik kan dat niet vaak genoeg benadrukken.

Module 2 en 3:
In module 2 en 3 leer je van alles over de mogelijke oorzaken van onvruchtbaarheid. We gaan dus uitgebreid in op bloedsuikerregulatie, darmgezondheid, de lever, de nieren en de bijnieren. Je zal er verbaasd over zijn wat die met je vruchtbaarheidsklachten te maken kunnen hebben. Het geeft veel inzicht als je gaat begrijpen hoe het ene systeem het andere beinvloed. Het lichaam werkt als geheel en daardoor is het ook zo belangrijk naar het geheel te kijken in plaats van alleen de losse orgaansystemen.

Module 4:
In module 4 ga je vervolgens kijken hoe het bij jou zit en wat bij jou het dominante probleem is. Hier kan je een persoonlijk vruchtbaarheidsplan maken met alle kennis die je hebt opgedaan in module 1,2 en 3

Module 5:
Module 5 ben ik zelf heel enthousiast over, want daarin ga ik je acupressuurprotocollen leren om de verschillende fases van je cyclus te balanceren. Dit alleen is echt al zoveel waard!
Daarnaast leer ik je ook protocollen om een IVF traject te ondersteunen (uit onderzoek bewezen effectief) en een protocol voor de eerste zwangerschapsweken.
Als bonus zitten hier nog protocollen voor darmgezondheid, immuunsysteem en goede slaap bij.
Ook leer ik je een casterolie pakking en wat moxa voor je zou kunnen doen. Beide ook hele mooie technieken om je vruchtbaarheid te vergroten.

Module 6:
In module 6 gaan we uitgebreid in op voeding. Wat is gezonde voeding en waarom? Hoe kan je eten ter ondersteuning van de verschillende fases van de cyclus. Ook bespreken we een milde leverreiniging inclusief voedings- en supplemententips. Een reiniging kan namelijk heel veel betekenen als reset voor je vruchtbaarheid en is eigenlijk voor bijna iedereen het overwegen waard!

Module 7:
In module 7 gaan we in op supplementen. Wat zou je kunnen nemen en waarom, ook bij de verschillende vruchtbaarheidsdiagnoses. Supplementen kunnen er voor zorgen dat je je lichaam sneller hersteld en daardoor komt die zwangerschap dichterbij. Heel waardevol dus.

Module 8:
In module 8 gaan we naar de mindset kijken. Dat wat je tegen jezelf zegt heeft wel degelijk invloed op je gezondheid en vruchtbaarheid en het is goed om daar eens met nieuwe ogen naar te kijken.

Alles bij elkaar een heleboel dus!
Alle modules bestaan uit filmpjes en pdf’s, die je kan volgen wanneer het jou uitkomt en in je eigen tempo. Elke week komt er een nieuwe module voor je vrij en je houdt levenslang toegang tot de informatie.

Daarnaast kan je ook deelnemen aan de besloten facebookgroep ‘vergroot je vruchtbaarheid in 8 weken.’ Hier kunnen we elkaar steunen en kan ik ook vragen beantwoorden. Vrouwen die zich laten steunen blijken uit onderzoek sneller zwanger. Je bent niet alleen en je hoeft het ook niet alleen te doen! Deelname is echter vrijblijvend en je kunt zoveel of zo weinig deel nemen als bij jou past.

 

 

 

 

7 + 12 =