Vergroot je vruchtbaarheid in 8 weken!

R

Ben jij er klaar voor om moeder te worden, maar duurt het langer dan gedacht?

R

Maak je je zorgen of je ooit jouw kindje in je armen zal houden?

R

Ben je gefrustreerd over de maandelijkse teleurstelling als je toch weer ongesteld wordt?

R

Wil jij graag weten wat de oorzaak is van je vruchtbaarheidsproblemen? En zou je dat het liefst op een natuurlijke, preventieve manier doen?

Dan ben je op de juiste plek!

Neem de regie over je kinderwens en geloof in je vruchtbaarheid

Ken de signalen die je lichaam je geeft, zodat je je lichaam kan geven wat het nodig heeft om gezondheid en vruchtbaarheid te vergroten. Vruchtbaarheid is zoveel meer dan zwanger worden. Als je vruchtbaarder wordt, heeft dat invloed op je totale gezondheid en welbevinden. Jezelf nu gezonder maken, heeft invloed op het in vervulling gaan van jouw kinderwens. Het is tijd om de regie in eigen handen te nemen en te luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft. Van daaruit kan een gezonde zwangerschap volgen.

 

Er is echt hoop, als je maar de juiste stappen zet en daar wil ik je graag bij helpen.

=

Misschien heb je al besloten alleen op een natuurlijke manier zwanger te worden.

=

Misschien voel je al aan dat dit een heel emotioneel en intensief traject wordt en ben je op zoek naar ondersteuning.

=

Misschien ben je al totaal overweldigd door het proces en niet zeker van je volgende stap.

=

Misschien overweeg je een reguliere vruchtbaarheidsbehandeling of ben je op zoek naar manieren om bijvoorbeeld je IVF behandeling te ondersteunen.

=

Misschien heb je al besloten alleen op een natuurlijke manier zwanger te worden.

 

 

Je staat er niet alleen voor. Of je nou net of al jaren bezig bent om je kinderwens in vervulling te laten gaan, ik help je graag op weg naar een gezonde zwangerschap en baby.

Annerieke

Hi! Ik ben Annerieke Cooiman-Laar.

Het is mijn wens te zorgen voor een gezonde moeder, die mag genieten van een gezonde zwangerschap en daarna een gezond kindje mag krijgen in een gezond gezin.

Ik geloof dat het voor niemand een strijd zou moeten zijn om moeder/vader te worden, omdat het een van de natuurlijkste processen in ons leven is: het creeeren van een gezin.

Ik realiseer me dat het een heel persoonlijk en intensief traject kan zijn dat je moet doormaken als het niet vanzelf gaat. Het vraagt heel veel om daarbij hulp te accepteren.

De afgelopen jaren heb ik al veel stellen mogen helpen en heb ik me eindeloos verdiept in fertiliteit.

Als jij er klaar voor bent om zwanger te worden op een natuurlijke manier, dan help ik je graag!

Online programma vergroot je vruchtbaarheid in 8 weken,

zo ziet het eruit:

R

Stap voor stap

R

24/7 toegang

R

8 modules, bestaande uit video’s en pdf’s

R

steun in een besloten facebookgroep

 Je wordt uitgenodigd lid te worden van een besloten facebookgroep. Een community met vrouwen die allemaal door hetzelfde proces gaan, om je te ondersteunen. Je kan je verhaal delen, vragen stellen, andere steunen. Samen bereik je je doelen sneller dan alleen!


Past dit programma bij jou?

 

 

Ben jij een planner?

Ben je er klaar voor om samen met je partner een gezin te gaan vormen en wil je graag je gezondheid en vruchtbaarheid verbeteren?

Wil jij preventief zorgen voor gezondheid en vruchtbaarheid?
Wil jij weten wat je kan doen om je zo goed en gezond mogelijk voor te bereiden op je zwangerschap? Om op die manier een goede basis neer te zetten voor een gezonde zwangerschap?

Ben je al langer bezig je kinderwens in vervulling te laten gaan?
Ben je al langer bezig, heb je misschien al wel een diagnose en weet je niet wat je zelf kan doen om je vruchtbaarheid te vergroten?

Dan is dit programma zeker ook geschikt voor jou!

Als je er klaar voor bent om…

R

Een positieve verandering aan te brengen in je gezondheid en vruchtbaarheid

R

Graag wat hulp wilt ontvangen op je pad naar het moederschap

R

Zelf de regie wil hebben en houden over je kinderwens

R

Graag wat hulp wilt ontvangen op je pad naar het moederschap

R

Tijd en energie te investeren om het programma te volgen

R

Zwanger te worden…..

Dan is dit de goede plek voor jou!

Misschien lijkt 8 weken je een lange tijd, maar droom jij niet van een zwangerschap van 40 weken?

‘Ik wilde je even laten weten dat ik bij deze IVF poging meer eicellen had en er zijn er ook meer bevrucht. In plaats van 2 wel 5 bevruchte eicellen! Ik heb goede hoop en hou je op de hoogte…….”

 

Jose

Wat is de inhoud van de modules!

Week 1:

menstruatie cyclus

Wat is een gezonde menstruatie cyclus? Je krijgt alle ins en outs die je moet weten over een gezonde menstruatiecyclus, je hormonen, wanneer je vruchtbaar bent en wat de signalen van je lichaam zijn als je menstruatie cyclus afwijkt.

Week 2:

oorzaken onvruchtbaarheid

Veel voorkomende oorzaken van onvruchtbaarheid worden besproken en deze week gaan we in op je spijsvertering. ‘Je gezondheid huist in de darmen’ …. Die uitspraak heb je vast al eens gehoord. Als je spijsvertering niet goed verloopt, heeft dat invloed op je totale gezondheid. Ik denk dat 99 % van de vrouwen in mijn praktijk last heeft van de spijsvertering en daarom is het zo’n belangrijk onderwerp! 

Je krijgt ook al informatie wat je kan doen om je spijsvertering te verbeteren.

Week 3:

oorzaken onvruchtbaarheid

Deze week gaan we verder met de veel voorkomende oorzaken van onvruchtbaarheid, zodat jij een idee krijgt wat er bij jou aan de hand zou kunnen zijn en wat dus jouw plan moet worden om je vruchtbaarheid te vergroten.
Deze week staan je nieren, bijnieren en lever centraal.

Week 4:

Hoe zit het bij jou

Hoe zit het bij jou? Deze week gaan we het geleerde van de afgelopen weken bij elkaar brengen, zodat jij een goed idee krijgt van jouw vruchtbaarheidsproblemen. Hierdoor krijg je een beter idee welke stappen je moet ondernemen!

Week 5:

Technieken 

Wat kan je zelf doen om je vruchtbaarheid te vergroten?

Deze week ga ik je uitgebreid leren hoe je zelf acupresuur in kan zetten om je gezondheid en vruchtbaarheid te vergroten. Dit alleen is al heel waardevol! Acupunctuur is echt een effectieve methode om je menstruatiecyclus in balans te brengen en d.m.v. acupressuur kan je dit heel goed thuis doen.

Ook ga ik je een caster olie pakking leren en hoe moxa voor je zou kunnen werken.

Week 6:

Voeding

In deze week gaan we uitgebreid in op voeding en aanpassingen die je daar zou kunnen doen. ‘Je bent wat je eet’ is een bekende uitspraak. Voeding heeft ontzettend veel invloed op je gezondheid en daarom is het ook zo belangrijk om mee aan de slag te gaan. Wat moet je eten voor gezonde eicellen? Je krijgt heel veel adviezen en manieren om je voedingspatroon aan te passen voor jouw vruchtbaarheid.

Week 7:

Supplementen

Hier bespreken we wat je in ieder geval zou kunnen nemen, als basis. Tijdens deze week bespreken we waarom supplementen ook belangrijk zijn als je je gezondheid en vruchtbaarheid wil vergroten.  De juiste supplementen kunnen er voor zorgen dat je je lichaam sneller in balans brengt, zodat je kinderwens hopelijk ook sneller in vervulling zal gaan.

Week 8:

Mind

In deze week gaan we in op de connectie tussen je mentaal/emotionele toestand, je lichaam en je vruchtbaarheid.  Ook een erg belangrijk onderdeel, want we zijn wat we geloven dat we we zijn!

 

Als je eenmaal deelnemer bent aan het programma, hou je altijd toegang tot de modules. Ook na de 8 weken kan je dus rustig nog een keer bekijken wat je zou willen. Ook als je minder tijd hebt, kan je het programma volgen in het tempo dat bij jou past.

 

Als jij er klaar voor bent om je vruchtbaarheid te vergroten, dan is dit het moment om te starten!

“Ha Annerieke,

‘Ik wil je laten weten dat wij de trotse ouders zijn geworden van een meisje. Ik weet zeker dat jouw hulp daar aan heeft bijgedragen en ik wilde je daarom bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan. We zijn heel blij! Lieve groet,”

 

Christina

Meld je aan!

Wil je het programma in 2 termijnen betalen?  Klik hier om in te termijnen te betalen. Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Neem hier een kijkje in de online academie, module 1

“De arts wist mij te vertellen dat ze geen tekenen meer zag van PCOS!!! Wat een goed teken. Een paar dagen later hadden mijn man en ik de afspraak staan voor IUI 5. Voor de zekerheid had ik een ovulatietest gebruikt en ja hoor mijn eisprong was een dag eerder. Mijn man en ik besloten om de maand te laten voor wat het was en het op de natuurlijke manier te proberen. En ja hoor, nu ben ik 6 weken zwanger en via de natuurlijke weg! Ik ben heel blij dat mijn intuïtie heeft gezegd dat ik het ook moest zoeken in de natuurgeneeskunde en dat ik daardoor Annerieke heb leren kennen. Ik ben haar heel dankbaar.

 

Sanne H.

Veelgestelde vragen

Wat is inclusief bij het programma?

Alles wat bovenstaand beschreven is. Mijn programma is er op gericht om je alle informatie te geven die je nodig hebt om je vruchtbaarheid te vergroten. Je kan alles thuis volgen, comfortabel en op je eigen tempo. Je hebt en houdt toegang tot de 8 modules, zodat je het voor een eventuele volgende zwangerschap ook nog in zou kunnen zetten.

Kan ik het op mijn eigen tijd volgen, of moet ik inloggen op bepaalde momenten?

Je kan het echt helemaal op je eigen tijd en tempo volgen. Toch is het wel aan te raden om een schema te volgen. Ook is het handig om de volgorde van de weken aan te houden, dus niet aan een module beginnen als je de vorige nog niet gezien hebt omdat de informatie zich opbouwt.

Krijg ik Annerieke te spreken tijdens het programma?

Je hebt altijd de mogelijkheid om contact met mij op te nemen als je meer individuele begeleiding nodig hebt. Als je de groepsversie kiest, geeft dat je de mogelijkheid om elke 2 weken vragen te stellen tijdens de q&A webinars.
Als je kiest voor de basisversie zou je altijd een los consult kunnen bijboeken.

Kies je voor de Vip versie, dan maken we samen een op maat gemaakt vruchtbaarheidsplan en plannen we ook nog een vervolgconsult in!

Ben ik zwanger na het volgen van de 8 weken?

Helaas kan ik je die garantie niet geven. Waar de 8 weken over gaan is het creeeren van een goede basis voor de zwangerschap, omdat je je gezondheid en vruchtbaarheid gaat vergroten. Je kans op zwangerschap neemt dus zeker toe en het is belangrijk dat je dat wat je geleerd hebt blijft doen, zodat je zwangerschap hopelijk snel zal volgen. Door deel te nemen aan dit programma accepteer en ben je het ermee eens dat jij zelf verantwoordelijk bent voor jouw vooruitgang. Dat is uiteraard ook afhankelijk van wat je doet met de lessen. Wanneer je zwanger wordt is ook afhankelijk van je gezondheid op dit moment. Om die reden zal voor de een de zwangerschap sneller volgen dan de ander.

Waarom zou je deelnemen aan het programma?

Ik denk dat je er goed aan zou doen om deel te nemen aan het programma, omdat het je veel kennis en inzicht geeft over je gezondheid en vruchtbaarheid. Daardoor krijg en heb je veel handvatten om je kans op zwanger worden te vergroten. Als jij kennis hebt over hoe je gezondheid zou moeten zijn, kan je bovendien keuzes maken die voor jou, maar ook voor je kindje belangrijk zijn.

Gaat het me veel tijd kosten om het programma te volgen?

Tijdens de 8 weken moet je wel de tijd vrij maken om de video’s te kijken en de instructies te volgen. Ook voor de acupressuur is het handig om wat tijd per dag vrij te maken, ongeveer 20 minuten. Daarna is het wel belangrijk dat je deze leefstijl volhoudt, tot je zwanger bent. Hoe meer je investeert, hoe meer je er voor terug zal krijgen. Ik denk dat het realistisch is om ongeveer 2 uur per week vrij te ruimen om de video’s te bekijken en te bedenken wat je moet doen om dat wat ik je leer in je leven te integreren. Als je even niet zoveel tijd hebt, dan kan je het gewoon op andere momenten in je agenda inplannen.

 

Ik woon niet in Rotterdam, kan ik dan toch meedoen met het programma?

Het maakt niet uit waar je woont, want je kan dit programma gewoon lekker thuis volgen. Dat is het fijne van online programma’s. We kunnen altijd een skype consult inplannen, mocht je meer begeleiding nodig hebben en niet in de buurt van Rotterdam wonen.

Waarom moet het programma 8 weken duren?

Kan ik niet alle informatie in 1 keer ontvangen?
Als je eenmaal deel gaat nemen aan het programma, ontvang je wekelijks toegang tot een volgende module. Het is echt aan te raden om de modules te volgen per week, omdat de informatie zich opbouwt. Naar aanleiding van elke module kan je die week ook iets doen, om al stappen te zetten op weg naar het moederschap. 8 weken is de tijd die ik denk dat het nodig is om alle informatie tot je te nemen, te begrijpen en wijzigingen in je leven door te voeren. Als je alles in een keer zou ontvangen, zou je je zeker overweldigd kunnen voelen.

 

Ik ben al heel gezond, heeft het dan zin om deel te nemen?

Naast vrouwen met een diagnose waardoor de zwangerschap uitblijft, kunnen zeker vrouwen die al gezond zijn deel nemen aan het programma. De cursus is er op gericht om je gezondheid en vruchtbaarheid nog verder te vergroten, omdat je je cyclus en hormonen nog verder gaat balanceren en je eicelkwaliteit gaat verbeteren om de kans op zwangerschap te laten toenemen. Er valt genoeg te leren, waardoor je je gezondheid toch nog weer beter kan maken.

De frequentie van mijn hoofdpijn is met zeker 90% afgenomen, ik zit beter in mijn vel, mijn cyclus is regelmatiger, ik heb meer vertrouwen in mijn lijf en dat het wel goed gaat komen met zwanger worden!” 

(P.S. Inmiddels is Maartje al een paar maanden zwanger)