fbpx
 

Goede gezondheid

 

Dank je wel voor het invullen van de Hoe vruchtbaar ben je quiz!

Jouw antwoorden op de quiz geven de volgende informatie:
Je hebt een goede kans om zwanger te worden, want je lijkt de juiste voorwaarden te hebben. Je menstruatie cyclus lijkt ook over het algemeen gezond. Een gezonde menstruatiecyclus is erg belangrijk voor je vruchtbaarheid.

Misschien heb je net nog wat laatste dingen nodig om je kinderwens in vervulling te laten gaan. Deze quiz gaat over een paar onderdelen van je gezondheid, maar vruchtbaarheid is een verlengde van je totale gezondheid. Jezelf nu gezonder maken heeft invloed op je vruchtbaarheid. Is je voeding al optimaal voor vruchtbaarheid? Het je allergieën, intoleranties of is je immuunsysteem constant aan het werk? Dat zijn bijvoorbeeld onderdelen die ook belangrijk zijn om naar te kijken als je zwanger wil worden.

Is de zaadkwaliteit van je partner wel al getest? Als dat nog niet gebeurd is, ga dat dan zeker doen, want wie weet is dat wel de oorzaak van het uitblijven van jullie kinderwens.

Mocht je meer willen weten over wat jij kan doen om zwanger te worden, meld je dan aan voor mijn gratis online masterclass.

Ik hoop je dan te mogen inspireren, want je kan zelf heel veel. Als je maar weet wat de juiste stappen zijn en je lichaam geeft wat het nodig heeft.

Klik op de onderstaande knop om je aan te melden voor mijn gratis online webinar.

Tot snel,

Annerieke

Gratis live webinar: Zwanger zonder IVF

 

Wil jij graag zwanger worden? 


In mijn gratis live webinar ontdek je:

- Wat jij kan doen om je zwangerschap dichterbij te brengen

- Hoe je de regie over je kinderwens kan behouden

- Hoe je IVF kan voorkomen of je zo goed mogelijk kan voorbereiden

- Of mijn cursus ook iets voor jou/jullie kan zijn

Klik hier om je aan te melden! 

 

You have Successfully Subscribed!