fbpx
 

Je gezondheid en menstruatiecyclus zijn niet optimaal

 

Dank je wel voor het invullen van de Hoe vruchtbaar ben je quiz!
Dit is een eerste stap naar het krijgen van meer informatie over je natuurlijke cyclus en vruchtbaarheid. Het is belangrijk dat je de juiste informatie en kennis hebt, zodat je weet wat je kan doen om je vruchtbaarheid te vergroten.

Jouw antwoorden op de quiz geven de volgende informatie:
Je gezondheid en menstruatiecyclus zijn niet optimaal. Het is goed om de signalen die je lichaam je geeft te leren kennen en begrijpen, zodat je ze ook kan veranderen. Je lichaam prioriteert. Op het moment dat er systemen aandacht en energie vragen, blijft dat niet over voor je vruchtbaarheid. Voortplanting is tenslotte geen prioriteit voor ons lichaam. Als je je gezondheid en menstruatiecyclus hersteld, vergroot je je vruchtbaarheid en dus ook de kans om zwanger te worden.

Het goede nieuws is dat je veel kunt doen om je gezondheid en vruchtbaarheid te vergroten. Vaak heeft dat te maken met voeding, leefstijl, omgaan met stress, spijsvertering, schildklier, etc.

Mocht je meer willen weten over wat jij kan doen om zwanger te worden, meld je dan aan voor mijn gratis online masterclass.

Je lichaam wil zwanger zijn in de vruchtbare jaren van je leven. Soms moet je het net even helpen door het te geven wat het nodig heeft.

Klik op de onderstaande knop om je aan te melden voor mijn gratis online webinar.

Ik hoor je dan te zien!

Annerieke

Gratis live webinar: Zwanger zonder IVF

 

Wil jij graag zwanger worden? 


In mijn gratis live webinar ontdek je:

- Wat jij kan doen om je zwangerschap dichterbij te brengen

- Hoe je de regie over je kinderwens kan behouden

- Hoe je IVF kan voorkomen of je zo goed mogelijk kan voorbereiden

- Of mijn cursus ook iets voor jou/jullie kan zijn

Klik hier om je aan te melden! 

 

You have Successfully Subscribed!