fbpx

 

Helaas!

Het speciale webinar aanbod voor Zwanger zonder IVF is helaas verlopen.

 

Natuurlijk en Gezond zwanger

Jij had je eigen redenen om niet in te stappen. Mogelijk was je er nog niet klaar voor of was het nu nog niet het moment voor jou.

Kinderwens podcast

Wil je mij en mijn visie eerst nog wat beter leren kennen? Luister dan eens naar de Kinderwens Podcast waar al 13 waardevolle afleveringen voor je klaar staan.

Nieuwe datum webinar

Heb je het webinar niet of niet volledig kunnen volgen? Of wil je het webinar gewoon graag nog een keer bijwonen? Meld je dan aan voor een nieuwe datum via deze link.

1:1 begeleiding

Was je wel geinteresseerd, maar past een online cursus niet bij je en zoek je juist 1:1 begeleiding? Dan wil ik je graag uitnodigen voor een kennismaking om te zien of mijn 1 op 1 traject Zwanger zonder IVF wel bij jou/jullie past.

Om je aan te melden voor een kennismakingsgesprek mag je eerst mijn vragenlijst invullen, zodat ik mijzelf zo goed mogelijk kan voorbereiden op ons gesprek. Zowel jouw tijd als mijn tijd is kostbaar en zo kunnen we direct de diepte ingaan en haal jij ook de meeste waarde uit onze kennismaking. Na het invullen neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Plan via deze link een kennismakingsgesprek.

Lieve groet,

Annerieke