Wil jij gezond zwanger worden?

Volg mijn gratis zomermasterclass waarin ik je uitleg hoe je gezond zwanger kan worden.

In de praktijk zie ik vaak dat er stappen worden overgeslagen. Alles in je lichaam staat met elkaar in verbinding en je vruchtbaarheid is niet alleen afhankelijk van een regelmatige menstruatiecyclus. Je vruchtbaarheid is een verlengde van je totale gezondheid. Jezelf nu gezonder maken heeft invloed op je vruchtbaarheid. In het webinar bespreken we wat je kan doen om dat te bereiken.

In je zoektocht naar het in vervulling gaan van je kinderwens kan je vaak wel wat hulp gebruiken. Je lichaam geeft je signalen. Ik help je ze te herkennen, te begrijpen en ernaar te luisteren, zodat je met een goed plan je vruchtbaarheid kan vergroten en jouw kinderwens hopelijk ook in vervulling zal gaan.

Wil je meer weten? Schrijf je dan nu in voor mijn zomermasterclass Vergroot je vruchtbaarheid in 3 fasen

Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail. Na inschrijving kun je de zomermasterclass direct bekijken, op jouw tempo, waar en wanneer jij wilt. 

Het is mijn missie om jou te helpen bij het in vervulling gaan van jouw kinderwens. Ik wil graag zorgen voor een gezonde mama, die kan genieten van een fijne zwangerschap en een mooi kindje krijgt in een gezond gezin.  Ik wil je graag helpen om van stress, verwarring en teleurstelling, naar regie en gezondheid te gaan, zodat jouw kinderwens hopelijk ook snel in vervulling zal gaan. 

Ik ben Annerieke

Acupuncturist, natuurgeneeskundige en fertiliteitscoach voor stellen met een kinderwens.

Nieuwste Podcast

Volg mij op


Nieuwste blog

De juiste mindset om gezond zwanger te worden

Begin het nieuwe jaar met goede energie, een beter plan en de juiste mindset om gezond zwanger te worden Het is 2023, een nieuw jaar om met goede energie en de juiste mindset je wensen uit te laten komen. Ik hoop dat 2023 voor jou het jaar mag zijn dat jij zwanger...