fbpx

Speciale zomeraanbieding!

Online programma Vergroot je Vruchtbaarheid in 3 maanden 

Nu tijdelijk met 100 euro korting
zodat jij in de zomermaanden (en daarna) aan de slag kan gaan met
het verbeteren van je vruchtbaarheid.

Want wat je nu doet,

heeft invloed op je eicelkwaliteit over drie maanden

Het is een compleet programma om zwanger te worden, voor toekomstige moeders zoals jij.

Het geeft je de juiste kennis en helpt je stap voor stap bij het vergroten van je gezondheid en vruchtbaarheid.
Het programma helpt je bij het zwanger worden, op een natuurlijke en veilige manier.
Het maakt niet uit hoe lang je al bezig bent of hoe vaak het al mislukt is.
Door dit programma leer je de signalen van je lichaam te begrijpen. Door dit op een natuurlijke manier te ondersteunen zal je zien dat je enorme stappen zet. Door vanuit de oorzaak te werken en je vooruitgang bij te houden, komt die zwangerschap steeds dichterbij.

In 3 maanden

R

balanceer je cyclus

Je menstruatiecyclus is nummer 1 als je zwanger wil worden. Je hoort geen last te hebben van je menstruatiecyclus. Door goed te weten hoe een gezonde menstruatiecyclus hoort te verlopen, weet je ook wat bij jou afwijkend is. Dat zijn signalen van onbalans. Door die signalen te kennen en begrijpen, heb je zelf de regie in handen om je gezondheid en vruchtbaarheid te vergroten. Zo komt je zwangerschap dichterbij.

In fase 1 leer je:

 • alle ins&outs over een gezonde cyclus, zodat je weet waar je aan kan werken
 • hoe je een temperatuurcurve kan maken en wat je daar aan af kan lezen
 • welke supplementen je kan nemen om je cyclus te reguleren
 • acupressuurprotocollen voor de 4 fases van je cyclus. Dit is een krachtige tool om je cyclus in balans te brengen, circulatie naar je baarmoeder te vergroten en je hormonen te reguleren
 • fertiliteitsmassage
 • caster olie pakking en moxa
R

herstel je darmen

Het herstellen van je darmen zorgt voor een gezonde huid, meer energie, geen opgeblazen gevoel meer, een heldere geest en een gezonde spijsvertering. Dit is erg belangrijk voor je vruchtbaarheid en gezonde hormonen. Onze spijsvertering is uiteindelijk de basis van je gezondheid. Als het hier niet goed gaat, heeft dat invloed op je totale gezondheid en dus ook je vruchtbaarheid.  

In fase 2 leer je:

 • hoe een gezonde spijsvertering eruit hoort te zien
 • welke stappen daarvoor belangrijk zijn
 • wat je kan doen om je spijsvertering te verbeteren, incl supplementen
 • hoe je weet of je bloedsuiker instabiel is en wat je daar aan kan doen
 • over voeding voor vruchtbaarheid
 • acupressuur om je spijsvertering en immuunsysteem te verbeteren
R

verbeter je levensstijl

Stress hoort bij ons leven. Zeker een kinderwenstraject kan erg stressvol zijn en zorgen voor negatieve emoties als onzekerheid, angst, boosheid, frustratie… leer om te gaan met stress en je emoties waardoor je meer in balans bent en leert te vertrouwen op positieve gedachten en je kinderwens zelf. Blijf dingen ondernemen en bewegen!

In fase 3 leer je:

 • alles over de kracht van gedachten en de invloed op je gezondheid en vruchtbaarheid
 • wat je kan doen om om te gaan met die stress
 • hoe het zit met stress en je bijnieren en hoe je dat in balans brengt
 • ademhalen
 • bewegen
 • acupressuur voor gezonde slaap en minder stress
R

Extra bonus: vruchtbaarheidsdiagnoses

Als bonus vind je nog informatie over de verschillende vruchtbaarheidsdiagnoses.

– PCOS
– lage eicelvoorraad
– endometriose
– herhalende miskraam 
– onverklaarbare onvruchtbaarheid 

Belangrijk om nog beter te weten wat jij kan doen om je gezondheid en vruchtbaarheid te vergroten en welke onderzoeken je zou kunnen doen om de oorzaak helder te krijgen 

R

Extra bonus: spermakwaliteit

Hoe vergroot je je spermakwaliteit? Hiermee kan je partner aan de slag! Hoe de uitslag van het sperma onderzoek ook is, het kan altijd beter. Bovendien fijn als jullie allebei met je gezondheid en vruchtbaarheid aan de slag gaan. In 55% van de gevallen ligt de oorzaak namelijk bij de man! Zeker een goed idee om hem erbij te betrekken dus….. 

In deze module vind je informatie over:

– voeding voor spermakwaliteit
– supplementen voor spermakwaliteit
– leefstijlveranderingen die bij kunnen dragen aan verbetering spermakwaliteit

Sowieso kan je partner ook meedoen met fase 2: herstel je darmen en de informatie rondom voeding.

 

R

Nog meer acupressuur protocollen

Acupressuur is als acupunctuur, maar dan zonder naalden. Het is een geweldige manier om je gezondheid en vruchtbaarheid in balans te brengen. Ik werk er heel graag mee en zie mooie resultaten, vandaar dat acupressuur ook in elke fase terugkomt. Met mijn uitleg kan je het heel eenvoudig zelf toepassen. 

Ik heb exra acupressuur protocollen voor je opgenomen, omdat acupunctuur bewezen effectief is bij begeleiding van een IVF traject en om de vroege zwangerschap te ondersteunen. 

In de bonusbundel: 

– acupressuur rondom de punctie 
– acupressuur rondom de terugplaatsing om kans van slagen te vergroten 
– acupressuur ter ondersteuning van de vroege zwangerschap (eerste trimester) 

 

Wat anderen zeiden over het programma 

Ik kan mij voorstellen dat veel vrouwen met vruchtbaarheids-problemen twijfelen over het op een natuurlijke manier kunnen herstellen van hun vruchtbaarheid om zwanger te worden. Ik was immers een van die vrouwen… en nu ben ik natuurlijk zwanger van mijn eerste kindje en fysiek en mentaal op een goede plek. Ik hoop dat jullie blijven geloven in jezelf, in je fysieke en mentale kracht. En je hoeft dit niet alleen te doen. De begeleiding van Annerieke en haar programma ´vergroot je vruchtbaarheid in 3 maanden´ en haar begeleiding was mijn grote steun in dit traject. 

R.D.

Ik ben heel enthousiast over je programma en al volop bezig met het lezen van alle informatie en het bekijken van de filmpjes. Wat een uitgebreid en volledig programma. Heel fijn!

Lesley

Dit is informatie die elke vrouw zou moeten hebben!

Kelly

Ik heb de online cursus gevolgd en mijn ervaringen zijn erg positief. Ik heb veel meer kennis gekregen over mijn lijf en de effecten van voedsel en supplementen op je spijsvertering en algehele gezondheid.
Het fijnst vond ik de modules over acupressuur en over je mindset.
Ik zou deze cursus iedereen aanraden die tijd wil nemen om te leren hoe je je gezondheid en daarmee je vruchtbaarheid kan verbeteren en die hulp wil bij de voorbereiding op en het ondergaan van een vruchtbaarheidsbehandeling.

Koosje

Doe je mee? 

Je houdt voor altijd toegang

Via het vragenuur (vanaf september) ook mogelijkheid tot persoonlijk vragen stellen

Toegang tot de veilige online community binnen de academie met vrouwen in hetzelfde proces als jij. Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen die hulp zoeken sneller zwanger worden dan vrouwen die alles alleen doen……. Laat je steunen en inspireren (uiteraard naar behoefte, niets hoeft)

Mogelijkheid op 1-op-1 begeleiding. Deze (online) consulten zitten niet in het programma opgenomen, maar kun je tegen extra erbij boeken, mocht je behoeft hebben aan meer persoonlijke begeleiding.

Vergroot je Vruchtbaarheid in 3 maanden

Nu tijdelijk met ruim 100 euro korting

 Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

Wist je dat je lichaam eigenlijk zwanger wil zijn in de vruchtbare periode van je leven? Misschien heeft het alleen wat hulp nodig voor het zover is en dat is waar ik je bij kan helpen.

Annerieke

Hi! Ik ben Annerieke Cooiman-Laar.

Het is mijn wens te zorgen voor een gezonde moeder, die mag genieten van een gezonde zwangerschap en daarna een gezond kindje mag krijgen in een gezond gezin.

Ik geloof dat het voor niemand een strijd zou moeten zijn om moeder/vader te worden, omdat het één van de natuurlijkste processen in ons leven is: het creeëren van een gezin.

Ik realiseer me dat het een heel persoonlijk en intensief traject kan zijn dat je moet doormaken als het niet vanzelf gaat. Het vraagt heel veel om daarbij hulp te accepteren.

De afgelopen jaren heb ik al veel stellen mogen helpen en heb ik me eindeloos verdiept in fertiliteit.

Als jij er klaar voor bent om zwanger te worden op een natuurlijke manier, dan help ik je graag!

 

Laat je inspireren door het verhaal van… 

Na 5 mislukte IVF pogingen nam zij de tijd om aan haar gezondheid te werken. Ze heeft de diagnose endometriose en met behulp van het programma veranderde ze haar voeding, stabilseerde ze haar bloedsuiker… Poging 6 lukte en inmiddels is zij moeder geworden van een prachtige dochter.

Koosje

De arts wist mij te vertellen dat ze geen tekenen meer zag van PCOS!!! Wat een goed teken. Een paar dagen later hadden mijn man en ik de afspraak staan voor IUI 5. Voor de
zekerheid had ik een ovulatietest gebruikt en ja hoor mijn eisprong was een dag eerder. Mijn man en ik besloten om de maand te laten voor wat het was en het op de natuurlijke manier te proberen. En op dat moment voelde ik mijn eigen vertrouwen, het vertrouwen van mijn
man, maar zeker ook het vertrouwen van Annerieke. Want ze heeft altijd gezegd ‘ het komt goed’. En ja hoor, nu ben ik 6 weken zwanger en via de natuurlijke weg!

Sanne

Na 3 miskramen besloot ze om hulp te vragen. Haar klachten gaven aan dat haar immuunsysteem over actief was. Immuunsysteem, darmen en vruchtbaarheid zijn met elkaar verbonden. We zochten de triggers op (bleek ei te zijn) en herstelden haar darmgezondheid. Inmiddels is ze 20 weken zwanger en alles ziet er goed uit!

Marieke

Gratis webinar: Zwanger zonder IVF

 

Wil jij graag zwanger worden? 


In mijn gratis live webinar ontdek je:

- Wat jij kan doen om je zwangerschap dichterbij te brengen

- Hoe je de regie over je kinderwens kan behouden

- Hoe je IVF kan voorkomen of je zo goed mogelijk kan voorbereiden

- Of mijn cursus ook iets voor jou/jullie kan zijn 

 

Klik hier om je aan te melden!

 

You have Successfully Subscribed!