fbpx
 

Gratis kennismakingsgesprek

 

Je bent toe aan de volgende stap in je leven. Je wil graag moeder worden! Het is je grootste wens om straks een gezond kindje in je armen vast te mogen houden. Maar helaas is zwanger worden nog niet gelukt of lukt zwanger blijven niet en vraag je je af wat je kan doen om je vruchtbaarheid te vergroten.

In de praktijk krijg ik steeds vaker terug hoe fijn de persoonlijke begeleiding in een traject naar een zwangerschap toe is. Dat je het niet allemaal alleen hoeft uit te zoeken. Dat vragen besproken en beantwoordt worden. En dat in een persoonlijk vruchtbaarheidsplan gewerkt wordt aan de oorzaak van het probleem en dat er vaak een oplossing is voor het probleem als je maar goed doorzoekt.

Om erachter te komen waar jouw behoefte ligt en waar aan gewerkt kan worden als het om natuurlijk en gezond zwanger worden gaat kun je een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij plannen.

In een vrijblijvend zoom gesprek van 20 minuten bespreken we samen:

Wat de oorzaak van je vruchtbaarheidsproblemen zou kunnen zijn

Wat je al gedaan hebt om je gezondheid en vruchtbaarheid te vergroten en wat het effect daarvan was

Hoe ik je kan helpen om je gezondheid en vruchtbaarheid te vergroten.

“Wist je dat je lichaam eigenlijk zwanger wil zijn in de vruchtbare periode van je leven? Misschien heeft het alleen wat hulp nodig voor het zover is en dat is waar ik je bij kan helpen.”

Annerieke

 

“Na 3 vroege miskramen wilde ik ondersteuning bij dit proces, zowel geestelijk als lichamelijk. Samen hebben we een plan bedacht waarbij Annerieke telkens mogelijkheden met me besprak. Ik mocht zelf beslissingen maken wat het beste bij me paste. Ik vond dit erg prettig. Na wat testen, kruiden en acupunctuur bleek ik snel weer zwanger en deze keer bleef het vruchtje zitten.”

Meggie D.

Boek deze kennismaking als je:

R

Op zoek wil naar de oorzaak van je vruchtbaarheidsproblemen en daar een passend vruchtbaarheidsplan voor wil maken.

R

Al van alles hebt geprobeerd, maar je hebt eigenlijk geen idee of dat wel het juiste is.

R

Bereid bent te investeren in het verbeteren van je gezondheid en vruchtbaarheid met tijd, energie en geld.

Deze kennismaking kun je beter niet boeken als je:

O

Denkt dat er 1 magische pil is die jou zwanger gaat maken.

O

Niet bereid bent om te investeren in je gezondheid en vruchtbaarheid.

O

Niet geïnteresseerd bent in de oorzaak en daar een passend plan bij wilt maken.

Annerieke heeft me heel fijn geholpen. Ze luistert heel goed en stelt naar aanleiding daarvan een goed plan samen. Ze heeft me geholpen mijn lichaam weer in balans te brengen. Nadat ik te horen had gekregen dat zwanger worden met PCOS voor mij lastiger zou worden, ben ik blij dat ik naar Annerieke toe ben gegaan. Een maand geleden is mijn gezonde zoon geboren!

C. K.

“Vruchtbaarheid is een verlengde van je totale gezondheid.
Jezelf nu gezonder maken heeft invloed op je eicel die over 3 maanden ovuleert.”

Annerieke

Vraag hier jouw gratis kennismakingsgesprek aan

Je mag eerst mijn vragenlijst hieronder invullen zodat ik mijzelf zo goed mogelijk kan voorbereiden op ons gesprek. Zowel jouw tijd als mijn tijd is kostbaar en zo kunnen we direct de diepte ingaan en haal jij ook de meeste waarde uit onze kennismaking. Na het invullen neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. 

In de 2 jaar dat ik geprobeerd heb zwanger te worden, werd ik het eerste jaar niet zwanger en in het 2e jaar volgden 2 miskramen. Ik had me daardoor al enorm verdiept in alles wat ondersteunend is in het zwanger worden voordat ik bij Annerieke kwam. Wat mij opviel bij haar is dat alle kennis die ik had opgedaan samenkwamen. Iets wat ik niet eerder had gezien en wat heel veel overzicht & duidelijkheid geeft. Ontzettend fijn, want wat is er veel aan informatie te vinden op het internet waar ook veel onzin tussenzit. Zie daar maar eens uit te filteren en ook nog rust te bewaren….Annerieke bracht alles op een heel gestructureerde en begrijpelijke manier samen waardoor je een plan hebt en zelf goed snapt wat voor jou werkt. En het was succesvol. Een aantal kleine aanpassingen en binnen enkele weken was ik zwanger. Annerieke was daarnaast de enige die mijn vermoedens van een progesteron tekort erkende en adviseerde mij progesteron creme aan toen ik pril zwanger was en bloedverlies had. In mijn beleving dreigde er opnieuw een miskraam. De klachten verdwenen na 3 dagen smeren en ik mocht dit keer succesvol zwanger blijven…een droom die uitkwam!

Annerieke legt de uitgebreide kennis die zij heeft op een hele prettige en begrijpelijke manier uit. Ze reageert snel en komt met gericht advies. Een aanrader voor iedereen die worstelt met zwanger worden en zwanger blijven, medisch of niet medisch. Dit is de juiste voorbereiding voor een gezonde succesvolle zwangerschap en een goede start voor de baby! Ik ben dan ook zeer dankbaar voor haar hulp en beschikbaarheid.


Liefs, Sanne
Moeder van 1 zoon, en 13 weken zwanger!

Natuurlijk & Gezond
zwanger worden

 

Annerieke Cooiman Laar
Email: info@centrumvoorkinderwens.nl
Mobiel:
06-13447746
Fertiliteit
Orthomoleculaire therapie
Acupuncturist

📷 Fotografie: Marit De La Vera

Nieuwste Podcast

 

Hoe vruchtbaar ben jij?

 

Gratis live webinar: Zwanger zonder IVF

 

Wil jij graag zwanger worden? 


In mijn gratis live webinar ontdek je:

- Wat jij kan doen om je zwangerschap dichterbij te brengen

- Hoe je de regie over je kinderwens kan behouden

- Hoe je IVF kan voorkomen of je zo goed mogelijk kan voorbereiden

- Of mijn cursus ook iets voor jou/jullie kan zijn

Klik hier om je aan te melden! 

 

You have Successfully Subscribed!