fbpx

 Zorgzaam – Moeder – Mogelijkheden – Initiatief -Eigen regie -Natuurlijk

Zorgzaam
Moeder
Mogelijkheden

Initiatief
Eigen regie

Natuurlijk

Hi, ik ben Annerieke

 

Als klein meisje wilde ik al dokter worden. Je kan je misschien voorstellen hoe teleurgesteld ik was toen ik niet werd ingeloot voor de studie medicijnen!? Die teleurstelling was maar van korte duur, want ik wilde me altijd al specialiseren in een geneeswijze die kijkt naar het geheel. Ik besloot daarmee te starten en dan het volgend jaar nog wel weer mee te loten. Daar is het nooit meer van gekomen, omdat ik zo goed op mijn plek zat.

Inmiddels heb ik mij gespecialiseerd in vruchtbaarheid, gezonde menstruatiecyclus en darmgezondheid en help ik vrouwen bij het in vervulling gaan van hun kinderwens.

Het is belangrijk dat je de oorzaak van je klachten vindt. Als je last hebt van hormonale onbalans, dan is daar altijd een oorzaak voor. Jezelf de juiste kennis geven en zelf de regie nemen over je gezondheid is de eerste stap.

De symptomen zijn niet het probleem. Het zijn enkel signalen van je lichaam dat er iets aan de hand is. Zodra je aan de oorzaak van je klachten gaat werken, werk je echt aan herstel van je gezondheid en vruchtbaarheid. Ik help je daar graag bij! In mijn praktijk of via mijn online programma’s.

Wil jij weten hoe vruchtbaar jij bent?

 

Doe de gratis quiz en ontvang 3 video’s vol informatie hoe je je vruchtbaarheid kan vergroten.

Hoe kan ik je helpen?

R

Online programma ‘vergroot je vruchtbaarheid in 3 maanden'

In dit programma krijg je alle informatie die je nodig hebt over gezonde menstruatie, hormonen en vruchtbaarheid + wat je kan doen om dat te verbeteren.

R

Online programma ‘leverdetox als reset voor je hormonen en vruchtbaarheid’

De lever is een geweldig orgaan, dat zorgt voor het reinigen van je lichaam. Het zorgt ervoor dat je fit en gezond blijft. Maar om dat te doen, moet het zelf ook goed functioneren en gezond zijn. De lever zorgt voor gezonde hormonen, gezonde bloedsuiker, reguleert vetten, spijsvertering en circulatie.

Goed voor je lever zorgen is dus een heel goed idee. Lees hier meer over hoe je dat kan doen.

R

Persoonlijke begeleiding door mij

Je vult een uitgebreide vragenlijst in, we hebben contact via skype of in de praktijk en van daaruit maken we een persoonlijk vruchtbaarheidsplan voor jou. Lees hier meer over hoe dat in z’n werk gaat.

Je bent waarschijnlijk hier omdat je al van alles aan het doen bent om je gezondheid en vruchtbaarheid te vergroten. Er is ook zoveel informatie te vinden over wat je zou kunnen doen, zou moeten doen…
Ik help je graag bij het in vervulling gaan van jouw kinderwens.

 

Annerieke

 

 

 

Je kan bij mij terecht met vragen over:

Stoppen met anticonceptie

Menstruatiecyclus

Premenstruele klachten

PCOS

Darmgezondheid

Ovulatie

Gewicht

IVF,ICSI, etc.

Hormonale onbalans

Hoe vruchtbaar ben je?

Heb jij een kinderwens? Ben je net begonnen met zwanger proberen te worden? Of ben je al een tijdje bezig en weet je niet goed hoe je verder moet gaan? In alle gevallen is het belangrijk te weten hoe het gesteld is met jouw vruchtbaarheid.

Beantwoord de vragen en je ontvangt direct
de resultaten!

 

Gratis live webinar: Zwanger zonder IVF

 

Wil jij graag zwanger worden? 


In mijn gratis live webinar ontdek je:

- Wat jij kan doen om je zwangerschap dichterbij te brengen

- Hoe je de regie over je kinderwens kan behouden

- Hoe je IVF kan voorkomen of je zo goed mogelijk kan voorbereiden

- Of mijn cursus ook iets voor jou/jullie kan zijn

Klik hier om je aan te melden! 

 

You have Successfully Subscribed!