fbpx
 

Persoonlijk vruchtbaarheidsplan

 

Je bent toe aan de volgende fase van je leven en wil dolgraag moeder worden. Inmiddels proberen jij en je partner al een tijdje zwanger te worden. Jullie kinderwens is groot, maar dat lijkt langer te duren dan je had gedacht. Keer op keer de teleurstelling van een negatieve zwangerschapstest. Jij en je partner hebben geen idee waardoor het niet lukt.

Je speurt het internet af op zoek naar antwoorden en probeert van alles uit om je wens maar in vervulling te laten gaan. Helaas lijkt niets te helpen. Je volgende stap is een bezoek bij de huisarts die je doorverwijst naar de gynaecoloog voor een fertiliteitsonderzoek.

Ondertussen slaat de onzekerheid toe, want wat als daar geen oorzaak gevonden wordt en is het niet lukken van jullie zwangerschap onverklaarbaar?

Of de oorzaak waardoor het niet lukt is juist heel duidelijk en het antwoord wat je gekregen hebt is niet waar je op gehoopt had. Je gevoel wordt somberder. Angst en twijfel nemen toe. Je vraagt je af of zwanger worden voor jullie wel gaat gebeuren.

Je vruchtbaarheid is een verlengde van je totale gezondheid

Als het om je vruchtbaarheid (fertiliteit) gaat mag je hierin veel breder kijken dan alleen je hormonen en voortplantingsorganen. Met de juiste kennis neem je goede beslissingen en dat is de enige manier om sneller en op een natuurlijke wijze gezond zwanger te worden. Mijn nummer 1 tip om zwanger te worden is dan ook: maak een goed persoonlijk vruchtbaarheidsplan. Een plan waarin je werkt aan de oorzaak van je vruchtbaarheidsproblemen. Naar die oorzaak moet je soms even zoeken, maar er is bijna altijd een antwoord te vinden.

Een persoonlijk vruchtbaarheidsplan geeft je de juiste kennis en helpt je stap voor stap bij het vergroten van je gezondheid en vruchtbaarheid. Je leert op een natuurlijke manier de signalen van je lichaam te begrijpen, waardoor je enorme stappen zet en vanuit de oorzaak gaat werken aan het probleem. Door in het plan je vooruitgang bij te houden, komt die zwangerschap steeds dichterbij.

Wat je nu doet heeft invloed op de eicel die over 3 maanden ovuleert.

Ik zie de struggle om zwanger te worden dagelijks in mijn praktijk. Van mislukte IVF trajecten, de heftige emoties van hoop, verdriet, boosheid, angst en stemmingswisselingen. Ik merk steeds weer dat vaak de juiste kennis ontbreekt om de juiste beslissing te kunnen nemen. En dat is zonde! Ik voel het als mijn taak om jou van de juiste kennis te voorzien, zodat je een voor jou passend plan kan maken en vanuit eigen regie kan werken aan een natuurlijke en gezonde zwangerschap.

Een plan wat niet alleen helpt als je al langer bezig bent om zwanger te worden, maar ook als je net begint met proberen. Vanuit eigen regie breng jij je lichaam weer in balans, zorg je voor een goede gezondheid en een gezonde menstruatiecyclus, zodat je je lichaam kan voorbereiden op een zwangerschap.

 Hoe zou het zijn als jij je weer lekker in je vel voelt? Dat je hormonen in balans zijn en dat je vertrouwen hebt in je eigen lichaam? Dat je je gezonder en energieker voelt en kunt zien dat je vooruitgang boekt in wat je doet? Dat is een belangrijk onderdeel, want alleen op deze manier hou je positieve gedachten op dat je zwangerschap dichterbij komt en er hopelijk een gezond kindje geboren mag worden in een gezond gezin.

Wist je dat je lichaam eigenlijk zwanger wil zijn in de vruchtbare periode van je leven? Misschien heeft het alleen wat hulp nodig voor het zover is en dat is waar ik je bij kan helpen.”

Annerieke

Jouw persoonlijk vruchtbaarheidsplan

In mijn 1 op 1 traject gaan we aan de slag met jouw persoonlijk vruchtbaarheidsplan. Een op maat gemaakt plan om je gezondheid en vruchtbaarheid te vergroten, zodat je zwangerschap dichterbij komt.

Hoe werkt het?

=

We plannen een gratis kennismakingsgesprek van 20 minuten. Tijdens dit gesprek brengen we in beeld wat jij nodig hebt. Aan de hand van een vragenlijst die we tijdens het kennismakingsgesprek doornemen brengen we je gezondheid, hormonen en vruchtbaarheid in beeld. Besluit je na onze kennismaking het 1 op 1 traject bij mij te volgen dan ontvang je van mij een op maat gemaakte offerte om jouw persoonlijk vruchtbaarheidsplan te maken.

=

We maken een afspraak voor het eerste consult om je gezondheid, hormonen en vruchtbaarheid verder in beeld te brengen en ik laat je weten welke aanvullende laboratoriumonderzoeken je kan doen om de oorzaak helder te krijgen.  

Hierbij kan je denken aan:

Vitaminen – mineralen
Hormoonprofiel
Complete schildklierscreening
Adrenale stressindex
Onderzoek naar je darmgezondheid
Vaginale bioom
Histamine
Voedselgevoeligheden
Bloedsuiker

Je krijgt het onderzoeksmateriaal thuisgestuurd, met beschrijving hoe je de tests kan afnemen.

=

Je krijgt toegang tot de online academie en de online cursus ‘vergroot je vruchtbaarheid in 3 maanden’ (ter waarde van 297 euro) waar je alvast aan de slag kan gaan met je darmgezondheid, cyclus en leefstijl. We bespreken tijdens het eerste consult met welke onderdelen jij kan starten in de academie.

 

De online academie bestaat uit de volgende modules:

Balanceer je cyclus

Herstel je darmen

Verbeter je leefstijl

=

Inmiddels zijn al je onderzoeksresultaten binnen en bespreken we wat voor jou het belangrijkste is om aan te gaan werken tijdens een vervolgafspraak. We maken een passend persoonlijk vruchtbaarheidsplan, waar jij je goed bij voelt. Dit kan bestaan uit voeding, orthomoleculaire therapie (supplementen), kruiden, acupunctuur (of juist acupressuur uit de onlinecursus) en leefstijladviezen.

=

Je kunt aan de slag gaan met je persoonlijk vruchtbaarheidsplan dat gericht is op de oorzaak van je vruchtbaarheidsproblemen. Door je voortgang goed bij te houden, weet je dat je vooruit gaat en kan jij vanuit eigen regie je zwangerschap dichterbij brengen.

=

Elke 4 weken (gedurende 3 maanden) spreken we elkaar om je voortgang goed bij te houden en waar nodig bij te sturen, zodat jij hopelijk ook snel zwanger zal zijn. 

Het 1 op 1 traject persoonlijk vruchtbaarheidsplan is voor jou als je:

  • al even bezig bent met zwanger worden zonder resultaat
  • er klaar mee bent om niet echt te weten wat er aan de hand is en wat je nog kan doen om je kinderwens in vervulling te laten gaan
  • al onderzoeken gehad hebt en het lijkt onverklaarbaar
  • wel een diagnose hebt, als PCOS of endometriose
  • herhaalde miskramen hebt moeten meemaken en geen idee hebt wat je nu kan doen
  • al even geleden begonnen bent en behoefte hebt aan begeleiding om op een natuurlijke manier zwanger te worden
  • net gestopt bent met anticonceptie en je weten wil wat je kan doen om je lichaam zo gezond mogelijk te maken ter voorbereiding op je zwangerschap
  • al IVF achter de rug hebt, zonder het gewenste resultaat

Wat zeggen andere vrouwen over mijn begeleiding

Na 3 vroege miskramen wilde ik ondersteuning bij dit proces, zowel geestelijk als lichamelijk. Samen hebben we een plan bedacht waarbij Annerieke telkens mogelijkheden met me besprak. Ik mocht zelf beslissingen maken wat het beste bij me paste. Ik vond dit erg prettig.

Na wat testen, kruiden en acupunctuur bleek ik snel weer zwanger en deze keer bleef het vruchtje zitten.

Meggie D.

De arts wist mij te vertellen dat ze geen tekenen meer zag van PCOS! Wat een goed teken. Een paar dagen later hadden mijn man en ik de afspraak staan voor IUI 5. Voor de zekerheid had ik een ovulatietest gebruikt en ja hoor mijn eisprong was een dag eerder. Mijn man en ik besloten om de maand te laten voor wat het was en het op de natuurlijke manier te proberen. En ja hoor, nu ben ik 6 weken zwanger en via de natuurlijke weg! Ik ben heel blij dat mijn intuïtie heeft gezegd dat ik het ook moest zoeken in de natuurgeneeskunde en dat ik daardoor Annerieke heb leren kennen. Ik ben haar heel dankbaar.

Sanne H.

Gezond zwanger worden vraagt om een persoonlijke aanpak

Het 1 op 1 traject persoonlijk vruchtbaarheidsplan is een op maat gemaakt programma afgestemd op jouw behoeften en op basis van de resultaten uit ons kennismakingsgesprek. Na onze kennismaking zal ik een op maat gemaakte offerte opsturen. Als je liever zelf aan de slag gaat dan kun je ook alleen de DIY online cursus ‘Vergroot je vruchtbaarheid in 3 maanden’ volgen. Aan jou de keus om te doen waar je je goed bij voelt.

“Ik ben heel blij dat mijn intuïtie heeft gezegd dat ik het ook moest zoeken in de natuurgeneeskunde en dat ik daardoor Annerieke heb leren kennen.”

Veelgestelde vragen:

Ik woon niet in Rotterdam, kan ik dan toch het 1 op 1 traject Gezond Zwanger worden boeken?

Ja, dat kan zeker. We kunnen elkaar ook online spreken. Geen probleem!

 

Ik ben echt al even bezig en heb van alles geprobeerd. Zou het nog wat toe kunnen voegen?

Ik kijk naar je totale gezondheid. Vruchtbaarheid gaat niet alleen over je hormonen en voortplantingsorganen, maar is een verlengde van je totale gezondheid. We gaan tijdens het persoonlijk vruchtbaarheidsplan op zoek naar de oorzaak en doordat ik daarbij breder kijk, is er vaak genoeg te vinden dat verbetert kan worden.

 

Wat als ik meer ondersteuning nodig heb na het 1 op 1 traject. Kan ik dan een follow up doen?

Ja, dat kan zeker. We kunnen dan een vervolgconsult inplannen.

 

Ik wil wel graag, maar financieel is het een beetje moeilijk

Dat snap ik en daarvoor is er ook de mogelijkheid om in twee termijnen te betalen. Hou er wel rekening mee dat eventuele supplementen en (laboratorium)onderzoeken niet bij de prijs zijn inbegrepen.

Wat is inclusief en wat niet?

In het 1 op 1 traject is inbegrepen: 5x een consult met mij en de online cursus ‘vergroot je vruchtbaarheid in 3 maanden.’

Wat is niet inbegrepen: de kosten voor (laboratorium)onderzoeken, kruiden, supplementen, ed.

 

Wat zeggen andere vrouwen over mijn begeleiding

 

Na een aantal mislukte IUI en een IVF poging besloot ik ondersteuning te zoeken bij Annerieke. Ondersteuning om mijn lijf zo relaxed mogelijk te krijgen onder invloed van alle hormonen. Daarnaast had ik al tijden last van mijn darmen. Ook daar lag een hulpvraag. De acupunctuur en de kruiden hebben mij ondersteund bij de volgende IVF poging die daadwerkelijk minder zwaar viel. Zowel fysiek als geestelijk. Helaas zijn we nog niet zwanger.

Het begrip en de steun die Annerieke daarvoor toont zijn echt bijzonder. Dat is veel waard tijdens een traject als dit. Met een professionele houding is ze echt betrokken en denkt ze weer mee wat nu nog mogelijk is.

Een standaard pakket geeft ze niet, ze luistert, kijkt wat nodig is en wat bij mij past. Dat helpt mij bij het accepteren van de moeilijke situatie waar we ons in bevinden en mijn lijf verder weer tot rust te krijgen. En wie weet..

– Marlin K.

 

Ik kwam bij Annerieke omdat ik graag op een natuurlijke manier zwanger wilde worden en me daar zo goed mogelijk op voor wilde bereiden. Mijn cyclus was niet helemaal regelmatig en ik had ook wat bijkomende klachten. Voor de menstruatie was ik voor mijn partner niet te genieten en tijdens de menstruatie heel erg moe. Annerieke heeft dit in balans gebracht en na een goede zwangerschap heb ik inmiddels een dochter van 2 jaar en ben ik me op het moment aan het voorbereiden voor mijn tweede kindje. Hiervoor ga ik weer naar Annerieke. Ik vind haar steun prettig en het helpt me enorm!

– Charlotte K.

Natuurlijk & Gezond
zwanger worden

 

Annerieke Cooiman Laar
Email: info@centrumvoorkinderwens.nl
Mobiel:
06-13447746
Fertiliteit
Orthomoleculaire therapie
Acupuncturist

📷 Fotografie: Marit De La Vera

Nieuwste Podcast

 

Hoe vruchtbaar ben jij?

 

Gratis live webinar: Zwanger zonder IVF

 

Wil jij graag zwanger worden? 


In mijn gratis live webinar ontdek je:

- Wat jij kan doen om je zwangerschap dichterbij te brengen

- Hoe je de regie over je kinderwens kan behouden

- Hoe je IVF kan voorkomen of je zo goed mogelijk kan voorbereiden

- Of mijn cursus ook iets voor jou/jullie kan zijn

Klik hier om je aan te melden! 

 

You have Successfully Subscribed!