Persoonlijk vruchtbaarheidsplan

De kans is groot dat je op deze pagina ben gekomen, omdat het langer duurt om zwanger te worden dan gedacht. Of je hebt last van hormonale onbalans terwijl je zo graag een kindje zou willen. Je bent waarschijnlijk al flink aan het zoeken naar antwoorden waarom het nog niet gelukt is zwanger te worden en je wil graag een natuurlijke oplossing…. 

Als je al enige tijd aan het proberen bent zwanger te worden en je wil hulp bij het vergroten van je vruchtbaarheid en antwoorden op hoe je zwanger kan worden, dan ben je op de juiste plek.

Ik help je graag bij het in balans brengen van je gezondheid en vruchtbaarheid, met een natuurlijke benadering, zodat je een gezonde zwangerschap tegemoet kan gaan. 

Samen maken we een persoonlijk vruchtbaarheidsplan voor jou, zodat je precies weet welke stappen je nu moet zetten. 

Maak jezelf nu gezonder

Zodat je vruchtbaarheidsproblemen verdwijnen

En raak zwanger doordat je lichaam er klaar voor is

Tijdens het 60 minuten online vruchtbaarheidsconsult bekijken we wat je gedaan hebt tot nu toe. Je gezondheid op dit moment en de laboratoriumonderzoeken die je al hebt gedaan. Daarna zal ik een persoonlijk vruchtbaarheidsplan voor je maken, zodat je weet wat je kan doen om je vruchtbaarheid te vergroten.

Na 3 vroege miskramen wilde ik ondersteuning bij dit proces, zowel geestelijk als lichamelijk. Samen hebben we een plan bedacht waarbij Annerieke telkens mogelijkheden met me besprak. Ik mocht zelf beslissingen maken wat het beste bij me paste. Ik vond dit erg prettig. Na wat testen, kruiden en acupunctuur bleek ik snel weer zwanger en deze keer bleef het vruchtje zitten.

 Meggie D

Dit is voor jou als je….

 

 

je bent al even bezig zonder resultaat.

Je bent er klaar mee om niet echt te weten wat er aan de hand is of wat je nog kan doen om je kinderwens in vervulling te laten gaan.

Je bent al even geleden begonnen en hebt behoefte aan begeleiding om op een natuurlijke manier zwanger te worden.

Je denkt erover na om zwanger te worden en je wil je lichaam graag zo goed mogelijk voorbereiden op die zwangerschap.

Misschien moet je nog wel stoppen of ben je net gestopt met anticonceptie en wil je weten wat je kan doen om je lichaam zo snel mogelijk in balans te krijgen.

Tijdens het persoonlijke vruchtbaarheidsplan consult help ik je bij het maken van een goed stappenplan op weg naar jouw zwangerschap. Het vruchtbaarheidsplan is helemaal persoonlijk op maat gemaakt voor jou en jouw behoeften.

De arts wist mij te vertellen dat ze geen tekenen meer zag van PCOS!!!
Wat een goed teken.

 

Sanne B

Het vruchtbaarheidsplan consult is voor jou als je:

Op een natuurlijke manier zwanger wilt worden en gemotiveerd bent om zelf een actieve rol te hebben in de vervulling van je kinderwens. Je er klaar voor bent om de onderliggende oorzaak van je vruchtbaarheidsproblemen te ontdekken en veranderingen wilt aanbrengen, zodat je een gezonde zwangerschap tegemoet kan gaan.

 

Oorzaken die invloed hebben op je vruchtbaarheid en waar ik je bij zou kunnen helpen:

bijnier problemen

angsten/depressie

auto immuunziekten

cystes

spijsverteringsproblemen

lage eicelvoorraad

endometriose

allergieen

 

vermoeidheid

fibromen

hoog FSH

hormonale onbalans

onvruchtbaarheid

IUI ondersteuning

IVF ondersteuning

Laag AMH

Herhaalde miskramen

PCOS

PMS

Stress

Schildklierproblemen

Menstruatie problemen

Persoonlijk vruchtbaarheidsplan:

Je vult een vragenlijst in

We hebben een gesprek (via skype of in de praktijk) van 60 minuten

Je kan al je vragen stellen

Ik luister, bekijk je laboratoriumonderzoeken, je temperatuurcurve, wat je tot nu toe gedaan hebt, je gezondheid van dit moment, etc.

Je krijgt daarna een op maat gemaakt plan

P.S.: ik ben naast het uur dat we met elkaar spreken, nog zeker een uur bezig om het gesprek voor te bereiden en een plan voor je te maken.  Je krijgt een factuur van 2 consulten, die je beiden kan indienen bij je zorgverzekeraar. Als je aanvullend verzekerd bent, krijg je (een deel) van die consulten terug. Dat maakt het nog aantrekkelijker om het vruchtbaarheidsplan te boeken, omdat je investering daarmee een stuk lager is.  

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in Rotterdam, kan ik dan toch het persoonlijk vruchtbaarheidsplan boeken?

Ja, dat kan zeker. We kunnen elkaar ook via skype spreken. Geen probleem!

Ik ben echt al even bezig en heb van alles geprobeerd. Zou het nog wat toe kunnen voegen?

Ik kijk naar jou in je geheel. Vruchtbaarheid gaat niet alleen over je hormonen en voortplantingsorganen. We gaan tijdens het persoonlijk vruchtbaarheidsplan op zoek naar de oorzaak en doordat ik daarbij breder kijk, is er vaak genoeg te vinden dat verbetert kan worden.

Ik wil wel graag, maar financieel is het een beetje moeilijk

Dat snap ik, en daarvoor is er ook de mogelijkheid om in twee termijnen te betalen. Hou er wel rekening mee dat eventuele supplementen en onderzoeken niet bij de prijs zijn inbegrepen.

Wat als ik meer ondersteuning nodig heb na het persoonlijk vruchtbaarheidsplan. Kan ik dan een follow up doen?

ja, dat kan zeker. Een follow up consult in de praktijk kost  €85,- en duurt een uur.

Nieuwste Blog

Waarom moet je hooikoorts aanpakken als je graag zwanger wil worden?

Hooikoorts & histamine & darmklachtenHet is weer lente! Voor veel mensen betekent het ook in meer of mindere mate last van hooikoorts. Een...

BEKIJK NU HET ZOMERWEBINAR

Wat kan jij doen om je vruchtbaarheid te vergroten? Bekijk mijn speciale zomer editie van het webinar en kijk wat jij kan doen! 

Dank je wel voor je aanvraag!