fbpx

Zwanger zonder IVF

1 op 1 traject

 

Persoonlijk coachingstraject: Stap voor stap op een natuurlijke manier naar een gezonde zwangerschap

 

Als je voelt er klaar voor te zijn om zwanger te worden, dan is dat een van de mooiste momenten in je leven

Tot je ontdekt dat het niet zo makkelijk gaat als je had gedacht.

Elke maand die voorbijgaat is er een te veel en je voelt je biologische klik tikken.

Je maakt je zorgen.
Je leest van alles op het internet en bent op zoek naar antwoorden.
Maar tot nu toe heb je die eigenlijk nog niet gevonden.

Het zoeken naar antwoorden en de teleurstelling elke maand als het nog niet gelukt is, kosten je veel energie en je relatie komt onder druk te staan.

Je weet ook niet of dat wat je aan het doen bent nou wel het goede is?

Elke maand hoop je dat dit de maand is met de positieve zwangerschapstest

Je hoeft het niet alleen te doen

Haal even diep adem als je je hierin herkent, want je hoeft het niet alleen te doen.

Ik ben er om je te helpen.

Je hebt nu genoeg alleen gezocht en geprobeerd.
Je zou ‘vruchtbaarheidsissues’ niet alleen moeten hoeven oplossen.

En daarom doe ik wat ik doe

Na het succesvol helpen van meer dan 200 stellen naar een natuurlijke zwangerschap, weet ik precies wat de stappen zijn om gezond zwanger te worden. Na ruim 10 jaar kennis en ervaring in dit vakgebied, resulteerde dit in mijn beproefde VZVZ-methode:

Stap 1: Voorbereiding
Stap 2: Zwangerschapsplan
Stap 3: Voortgang
Stap 4: Zwanger

Deze methode doorlopen we samen in het Zwanger Zonder IVF-traject. Dit traject is voor jou als je:

✔️Al even bezig bent met zwanger worden zonder resultaat
✔️
De hoop dat je zwanger zal worden hebt opgegeven
✔️Te horen hebt gekregen dat je te oud bent
✔️Net gestopt bent met anticonceptie en wil weten wat je kan doen om zo gezond mogelijk zwanger te worden
✔️Onverklaarbaar onvruchtbaar bent
✔️wel een mogelijke oorzaak te horen hebt gekregen, zoals endometriose of PCOS
✔️Herhaalde miskramen hebt moeten meemaken en geen idee hebt wat je nu kan doen
✔️IVF geprobeerd hebt, zonder succes
✔️Graag wil weten wat je kan doen om zo gezond mogelijk zwanger te worden
✔️Momenteel in een IVF traject zit en je kansen aanzienlijk wil vergroten
✔️Er klaar mee bent om niet echt te weten wat er aan de hand is en wat je nog kan doen om je kinderwens in vervulling te laten gaan.

In het Zwanger Zonder IVF Traject werk ik exclusief met vrouwen en stellen die de stappen om gezond zwanger te worden versneld willen doorlopen. Het traject is 1:1 en heel persoonlijk: je krijgt van mij exact de stappen naar een natuurlijke en gezonde zwangerschap. Aan de hand van een persoonlijk zwangerschapsplan wat ik voor je maak, doorlopen we samen de stappen. 

 

 

Is dit wat je zoekt?
Dan maak ik graag kennis met je

Goed om te weten: dit traject is niet geschikt voor iedereen. Het is een exclusief traject waarin ik werk met vrouwen en stellen die volledig commitment geven aan een gezonde zwangerschap op een natuurlijke manier. Daarom leer ik je eerst graag wat beter kennen met een vragenlijst. Nadat ik de vragenlijst heb ontvangen, neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen. 

 

Weetje: Dat wat je nu doet, bepaalt de kwaliteit van je eicel die over 3 maanden.

Ik zie de struggle om zwanger te worden dagelijks in mijn praktijk. Van mislukte IVF trajecten, de heftige emoties van hoop, verdriet, boosheid, angst en stemmingswisselingen. Ik merk steeds weer dat de juiste kennis ontbreekt om de juiste beslissing te nemen. En dat is zo zonde! Ik voel het als mijn taak om jou mee te nemen in de juiste stappen, zodat jij zo snel mogelijk op een natuurlijke manier gezond zwanger wordt.

We brengen je lichaam op een natuurlijke manier weer in balans, zorgen voor een goede gezondheid en een gezonde menstruatiecyclus, zodat je lichaam helemaal klaar is voor een gezonde zwangerschap.

Hoe zou het zijn als jij je weer lekker in je vel voelt? Dat je hormonen in balans zijn en dat je vertrouwen hebt in je eigen lichaam? Dat je je gezonder en energieker voelt en kunt zien dat je vooruitgang boekt in wat je doet?

Wist je dat je lichaam eigenlijk zwanger wil zijn in de vruchtbare periode van je leven? Misschien heeft het alleen wat hulp nodig voor het zover is en dat is waar ik je bij kan helpen.”

Annerieke

In het Zwanger zonder IVF 1 op 1 traject gaan we samen aan de slag aan de hand van jouw persoonlijk zwangerschapsplan. Een helemaal op maat gemaakt plan om je gezondheid en vruchtbaarheid te boosten, zodat je op een natuurlijke manier gezond zwanger wordt. 

Hoe werkt het precies?

=

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek brengen we aan de hand van de VZVZ-methode exact in kaart van de volgende stappen zijn. Besluit je na onze kennismaking het 1 op1 traject te volgen, dan ontvang je van mij een op maat gemaakte offerte en kunnen we daarna snel van start! 

=

Tijdens het eerste consult brengen we je gezondheid, hormonen en vruchtbaarheid in beeld en bepalen we de laboratoriumonderzoeken die nodig zijn voor het vervolg van het traject.

=

Je krijgt tijdens het traject toegang tot mijn online programma  ‘Zwanger zonder IVF’. Met behulp van de modules optimaliseer je darmgezondheid, cyclus en leefstijl. Deze onderdelen komen ook in het traject terug. 

=

Inmiddels zijn al je onderzoeksresultaten binnen. Deze bespreken we en je krijgt een persoonlijk zwangerschapsplan waarin je precies ziet wat de onderdelen zijn om je gezondheid, hormonen, darmen, cyclus en leefstijl te optimaliseren. Alles op een natuurlijke en helemaal bij jou/jullie passende manier. 

=

Je zet nu de stappen uit je persoonlijk zwangerschapsplan. De optimalisatie houden we voortdurend in de gaten, waardoor je weet dat je vooruit gaat en elke dag een stap dichterbij jouw gezonde zwangerschap bent. 

=

In dit traject spreken we elkaar elke maand om je voortgang te bespreken. Heb je tussentijds vragen? Dan kun je gewoon bij me terecht. Uiteraard sturen we bij waar nodig op weg naar je zwangerschap. 

Mijn trajecten zijn heel persoonlijk. Een aantal van mijn deelnemers heb ik gevraagds iets over mijn trajecten te zeggen, zodat je een beeld krijgt van mijn resultaten. Vanwege privacyredenen zijn de persoonsgegevens geanonimiseerd: 

“Na 3 vroege miskramen wilde ik ondersteuning bij dit proces, zowel geestelijk als lichamelijk. Samen hebben we een plan bedacht waarbij Annerieke telkens mogelijkheden met me besprak. Ik mocht zelf beslissingen maken wat het beste bij me paste. Ik vond dit erg prettig.

Na wat testen, kruiden en acupunctuur bleek ik snel weer zwanger en deze keer bleef het vruchtje zitten. Na negen maanden kon ik een gezonde zoon in mijn armen sluiten“.

Meggie D.

“De arts wist mij te vertellen dat ze geen tekenen meer zag van PCOS! Wat een goed teken. Een paar dagen later hadden mijn man en ik de afspraak staan voor IUI 5. Voor de zekerheid had ik een ovulatietest gebruikt en ja hoor mijn eisprong was een dag eerder. Mijn man en ik besloten om de maand te laten voor wat het was en het op de natuurlijke manier te proberen. En ja hoor, nu ben ik 6 weken zwanger en via de natuurlijke weg! Ik ben heel blij dat mijn intuïtie heeft gezegd dat ik het ook moest zoeken in de natuurgeneeskunde en dat ik daardoor Annerieke heb leren kennen. Ik ben haar heel dankbaar”.

Sanne H.

Ben jij er klaar voor? 

“Ik ben heel blij dat mijn intuïtie heeft gezegd dat ik het ook moest zoeken in de natuurgeneeskunde en dat ik daardoor Annerieke heb leren kennen.”

Veelgestelde vragen:

Ik woon niet in de buurt, kan ik dan toch meedoen aan het 1:1 traject 'Zwanger Zonder IVF'?

De consulten vinden online of op locatie plaats, net wat jouw voorkeur heeft. 

 

Ik ben echt al even bezig en heb van alles geprobeerd. Zou het nog wat toe kunnen voegen?

Ik kijk naar je totale gezondheid. Vruchtbaarheid gaat niet alleen over je hormonen en voortplantingsorganen, maar is een verlengde van je totale gezondheid. We gaan tijdens het persoonlijk vruchtbaarheidsplan op zoek naar de oorzaak en doordat ik daarbij breder kijk, is er vaak genoeg te vinden dat verbetert kan worden.

 

Wat als ik meer ondersteuning nodig heb na het 1 op 1 traject. Kan ik dan een follow up doen?

Ja, dat kan zeker. We kunnen dan een vervolgconsult inplannen.

 

Wat zeggen andere vrouwen over mijn begeleiding

 

“Nadat bij mij het pcos werd geconstateerd, had ik geen vertrouwen meer in mijn eigen lichaam. Ik werd niet meer ongesteld, kinderwens was in 1x  heel moeilijk en ik had viel maar niet af. De artsen in het ziekenhuis zeiden dat ik maar moest terugkomen zodra ik was afgevallen om een traject te starten om zwanger te kunnen worden. 

Gelukkig kwam ik bij Annerieke terecht! Zij heeft niet alleen gekeken naar het probleem maar heeft ook goed onderzocht naar verschillende oorzaken. Juist omdat pcos iets hormonaal is, was het heel fijn dat ze verschillende testen heeft kunnen doen, hieruit bleek dat er meerdere ”problemen” waren dan alleen overgewicht. 

We hebben samen een plan van aanpak gemaakt. Ik moest mijn lichaam weer ”resetten” en zorgen dat alles weer zou werken. Na een aantal behandelingen acupunctuur, goede voedingssupplementen en advies voor voeding merkte ik dat mijn lichaam weer goed begon te werken. Ik werd weer ongesteld, voelde me lekkerder in mijn vel en sporten had ik ook inmiddels opgepakt. Door bepaalde bewuste keuzes te maken in mijn leven en knopen door te hakken had ik weer volledig het vertrouwen terug in mijn lichaam.  Uiteraard heeft Annerieke hier een groot aandeel in gehad, door haar kennis en adviezen en mij echt doen geloven dat je eigen lichaam heel krachtigs is en zoveel meer kan met nét de juiste sturing.

Nu bijna 1 jaar later kan ik met trots vertellen dat we eindelijk zwanger zijn van onze eerste baby! Nu inmiddels 6 maanden en ik ben eind dit jaar nog uitgerekend. 

Zonder de hulp en van Annerieke was dit nooit gelukt! Ik had de hoop opgegeven en had mij volledig voorbereidt op een traject in het ziekenhuis. 

Gelukkig is het mijn natuurlijk gelukt om zwanger te raken zonder hulp vanuit het ziekenhuis, hier ben ik onwijs trots op! 

Heel erg bedankt Annerieke voor al je hulp en vertrouwen!

Centrum voor kinderwens,  Annerieke beveel ik elke vrouw aan, die een kinderwens heeft!”
Nikita  

 

“Ik kwam bij Annerieke omdat ik graag op een natuurlijke manier zwanger wilde worden en me daar zo goed mogelijk op voor wilde bereiden. Mijn cyclus was niet helemaal regelmatig en ik had ook wat bijkomende klachten. Voor de menstruatie was ik voor mijn partner niet te genieten en tijdens de menstruatie heel erg moe. Annerieke heeft dit in balans gebracht en na een goede zwangerschap heb ik inmiddels een dochter van 2 jaar en ben ik me op het moment aan het voorbereiden voor mijn tweede kindje. Hiervoor ga ik weer naar Annerieke. Ik vind haar steun prettig en het helpt me enorm!”

– Charlotte K.

Natuurlijk & Gezond
zwanger worden

 

Annerieke Cooiman Laar
Email: info@centrumvoorkinderwens.nl
Mobiel:
06-13447746
Fertiliteit
Orthomoleculaire therapie
Acupuncturist

📷 Fotografie: Marit De La Vera

Nieuwste Podcast

 

Hoe vruchtbaar ben jij?