fbpx

Wist jij dat je lever invloed heeft op je vruchtbaarheid? 

 

Wist jij dat je lever invloed heeft op je vruchtbaarheid?

Bereid je voor op je zwangerschap met een leverdetox

 Je hebt vast wel eens over een reinigingskuur gehoord of gelezen. Misschien ging het over een darmreiniging of een leverdetox. Er zijn veel verschillende manieren en al lijkt het soms een nieuwe trend, reinigen van je lichaam wordt al sinds duizenden jaren gebruikt in verschillende culturen.
Reinigen wordt gebruikt als een natuurlijke manier om je lichaam gezond te houden en kan wel eens een van de meest waardevolle dingen zijn om je vruchtbaarheid te vergroten.

 De periode voordat je zwanger wordt, is een belangrijke tijd om te zorgen voor een gezond lichaam ter voorbereiding op die zwangerschap. Het is een hele goede periode om een leverreiniging te doen, omdat de lever zo belangrijk is voor je vruchtbaarheid.

 Heb je ooit de link gelegd tussen de gezondheid van je lever en je vruchtbaarheid?

 Toch is die er wel degelijk. We weten allemaal dat de lever een belangrijk reinigend orgaan is. Gewoon door te leven worden we bloot gesteld aan afvalstoffen. Denk bijvoorbeeld aan de anticonceptiepil, roken, pesticides, voeding, dingen die we op onze huid smeren, luchtvervuiling en alcohol. Deze afvalstoffen worden zoveel mogelijk uitgescheiden en waar dat niet lukt opgeslagen in onze vetcellen en weefsels.

 Waarom zou je reinigen?        

Je lever reinigt zoveel mogelijk, maar om die taak uit te kunnen voeren, moet de lever zelf ook gezond zijn. Hoe meer de lever overbelast raakt door een stressvol leven en afvalstoffen die we binnen krijgen, hoe minder goed het zijn reinigende functie kan uitvoeren en hoe meer overbelast je lichaam raakt.

Dit merk je dan weer aan je gezondheid: je raakt vermoeider, je krijgt misschien wel hoofdpijn, je krijgt spijverteringsklachten, je raakt sneller geirriteerd en je hormonen raken uit balans. Dit laatste heeft dan weer invloed op je menstruatiecyclus en een gezonde cyclus is de basis om zwanger te kunnen worden.

Een reiniging moedigt de lever aan het lichaam te ontdoen van afvalstoffen en het te veel aan hormonen af te breken. Een goede reiniging hersteld meteen ook de lever zelf, zodat de lever ook na de reinigingskuur zijn taken weer beter uit kan voeren.

 Heb jij een leverdetox nodig?

Heb je PMS klachten?

Ben je vermoeid?

Heb je de anticonceptiepil gebruikt?

Heb je een IVF behandeling achter de rug?

Heb je acne?

Heb je obstipatie?

Heb je donkere wallen onder je ogen?

Heb je leverplekken (bruine verkleuringen) op je huid of een jeukende huid?

Heb je donkerrood bloedverlies tijdens je menstruatie met krampen en stolsels?

Heb je een onregelmatige menstruatiecyclus?

Heb je last van hoofdpijn (mogelijke gerelateerd aan je cyclus)?

Heb je onstabiele bloedsuiker?

Heb je last stemmingswisselingen?

Lukt het maar niet om af te vallen?

Het kan zomaar zo zijn dat je op 1 of meer vragen ja kan zeggen en dan is een leverdetox een goed idee. Door een periode heel zuiver te eten en de lever te ondersteunen en herstellen met de juiste kruiden en supplementen, zorg je voor een goede reset voor je vruchtbaarheid. Als je daarna dan ook nog een persoonlijk vruchtbaarheidsplan maakt, dan komt je gewenste zwangerschap echt dichterbij.

Lijkt een leverdetox een goede kickstart voor gezonde hormonen en herstel van je vruchtbaarheid? Kijk dan eens bij mijn online programma ‘reset je vruchtbaarheid’, waar je alle informatie over de lever en reinigen voor je vruchtbaarheid krijgt. Je kan meteen aan de slag en zal je daarna als herboren voelen.

Gratis webinar: Zwanger zonder IVF

 

Wil jij graag zwanger worden? 


In mijn gratis live webinar ontdek je:

- Wat jij kan doen om je zwangerschap dichterbij te brengen

- Hoe je de regie over je kinderwens kan behouden

- Hoe je IVF kan voorkomen of je zo goed mogelijk kan voorbereiden

- Of mijn cursus ook iets voor jou/jullie kan zijn 

 

Klik hier om je aan te melden!

 

You have Successfully Subscribed!